Lokakuu 2016

Some-katsaus, osa 15

Twitter mahdollistaa tarinankerronnan

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-10-14-kello-9-40-36

Twitter toi Moments-tarinankerrontatoiminnon kaikkien käyttäjien saataville. Toiminto mahdollistaa kuvia- ja videoita sisältävien twiittien yhdistämisen tarinakoosteeksi. Tällä hetkellä Moments-toiminto on saatavilla vain twitter.com-sivustolta, mutta yritys uutisoi sen tulevan pian myös mobiiliin.

Lue lisää

Snapchat on nyt Snap

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-10-14-kello-10-09-37

Snapchat-yritys muutti uudelleenbrändäyksen myötä nimensä Snap Inc:iksi. Uudistuksen taustalla on uusien tuotteiden kehittäminen ja niiden myötä tarve eriyttää yrityksen nimi Snapchat-päätuotteesta. Yritys julkaisi nimimuutoksen yhteydessö myös uuden tuotteen; Spectacles-aurinkolasit. Hauskoihin aurinkolaseihin on integroitu videokamera, jonka avulla on helppo koostaa Memories-muistoja. Pieni, langaton videokamera on rakennettu osaksi laseja. Se yhdistyy suoraan Snapchat-sovellukseen Bluetoothin tai wifi:n kautta.

Lue lisää

Mahdollisuus tallentaa luonnos Instagramissa

Instagram julkaisi uuden tallenna luonnos-toiminnon, jolla käyttäjät voivat koostaa päivityksen, tallentaa sen myöhempää julkaisua varten. Erilaisten filtereiden, kuvatekstien tai paikan lisäämisen jälleen käyttäjä voi tallentaa kuvansa luonnos-napista. Luonnokset tallentuvat käyttäjän kirjastoon.

Lue lisää

Facebook testaa tuotteiden merkitsemistä

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-10-14-kello-10-52-05

Facebook testaa uutta toiminnallisuutta, joka antaa sivun ylläpitäjien tagata tuotteita kuviin, videoihin ja päivityksiin. Testausta tehdään tällä hetkellä vain ylläpitäjillä, joilla on pääsy tuotekatalogiin tai kauppa-osioon. Tavoitteena on kehittää lisää työkaluja tuotteiden löytämiseen Faecbookissa.

Lue lisää